Service auto Iasi Orepan AutoCrew


Infoline: 0744-481.195
www.service-auto-iasi.ro

Tiparit la 15:19:16 - 30-03-2020

Evenimente

Event: FRT Tuning Day 2012Avem bucuria si placerea de a va anunta ca in data de 27 Octombrie 2012, in galeriile comerciale din Era Shopping Park, comunitatea Furious Racing Team a organizat evenimentul auto FRT Tuning Day, la care AutoCrew Orepan Service Auto Iasi Autorizat Multimarca a fost prezent in randul sustinatorilor.

Pentru amatorii locali, FRT organizeaza frecvent evenimente sportive automobilistice ce constau in probe de indemanare, demonstratii de drift si expozitii de tuning auto, dintre care amintim:
- Logan Club - Regional meeting & Expo 2008
- Urban Driving Skills 2009-2010
- FRT Cup 2010 - 2012
- Burn & Expo Show 2010-2012

Acest eveniment a fost o intanire a pasionatilor si posesorilor de autoturisme modificate si personalizate atat la exterior cat si la interior.

In cadrul acestui eveniment au fost expune un numar aproximativ de 50 de autoturisme modificate, dar si autoturisme noi din gama sport provenite de la diferite reprezentante auto din regiunea Moldovei, beneficiind de un public estimat la cca. 2000 de vizitatori.

Evenimentul a fost promovat pe canalele media locale: Radio ZU, Kiss FM, PRO TV, presa scrisa, precum si canalele media online: site eveniment, newslettere eveniment, FaceBook, social media, siteuri si forumuri cu specific auto, 50 de autoturisme ce au purtat afise A3 promovand evenimentul.

O parte din fondurile atrase pentru realizarea acestui eveniment, au fost destinate realizarii “Proiectului de preventie rutiera-pietonala CIRCUL PRUDENT” - Editia III, care a constat in desfasurarea unei campanii de impartire de fluturasi informativi vizitatorilor, dar si pietonilor.

Proiectul s-a derulat pe parcursul lunii noiembrie in preajma celor mai aglomerate si expuse zone rutiere din Iasi. Proiectul a vizat constientizarea in randul pietonilor a pericolelor si riscurilor la care acestia sunt expusi in traficul pietonal, in traficul rutier, ca pasageri in plimbarile cu conducatori auto necunoscuti, teribilisti; punand un important accent pe modul de circulatie pietonal, traversarea prin locuri nepermise, fara a se asigura, fara a tine cont de conditiile meteorologice si traficul rutier.

FRT Tuning Day 2013
Tags: evenimente, autocrew, orepan, service, auto, multimarca, iasi, frt, tuning day, 2012