Service auto Iasi Orepan AutoCrew


Infoline: 0744-481.195
www.service-auto-iasi.ro

Tiparit la 23:17:15 - 10-08-2020

Evenimente

Orepan – primul nume AutoCrew din RomâniaAnul acesta, Autonet Import a introdus pe piaţa auto din România un nou concept de service, AutoCrew. Conceptul este oferit de Autonet Import si Bosch atelierelor independente şi are deja succes în multe ţări europene, unde peste 600 de ateliere s-au alăturat acestei reţele.

De curând, AutoCrew este prezent şi la noi în ţară, primul nume pe listă fiind atelierul service Orepan din Iaşi. Domnul Cristian Mavriş, proprietarul atelierului Orepan, a răspuns cu amabilitate întrebărilor noastre privind importanţa aderării la o astfel de reţea.

Focus: Vă rugăm să ne spuneţi de cât timp colaboraţi cu Autonet Import şi cum a evoluat aceasta relaţie, ajungând la acest parteneriat puternic?
Cristian Mavriş: Colaborarea noastră cu Autonet Import a început în 2006, an în care atelierul nostru a intrat pe piaţă ca service pentru sisteme de injecţie diesel Modul Bosch, iar parteneriatul s-a dezvoltat de-a lungul timpului ca urmare a extinderii gamei de lucrări şi servicii pe care o oferim clienţilor noştri.


Focus: Vă rugăm să ne dezvaluiţi motivaţia pentru care aţi hotărât să intraţi într-o reţea de service.
Cristian Mavriş: Părerea noastră este că acum, dar mai ales în viitor, un service auto care nu beneficiază de avantajele unei colaborări cu parteneri puternici şi cu tradiţie în domeniu cum sunt Bosch şi Autonet, nu vor mai avea un loc pe piaţă.

Focus: Continuând pe acelaşi fir, de ce aţi ales reţeaua AutoCrew şi care sunt aşteptările dumneavoastră?
Cristian Mavriş: Am ales AutoCrew pentru că este un concept de service nou pe piaţa româneasca şi, din discuţiile purtate în prealabil cu partenerii noştri, am cosiderat că este cel mai potrivit concept pentru planurile noastre de viitor şi pentru direcţia pe care dorim să o urmăm.

Focus: Puteţi să ne împărtaşiţi reacţiile clienţilor şi ale angajaţilor dumneavoastră vis-à-vis de această schimbare?
Cristian Mavriş: O mică parte dintre clienţi sunt încă reticenţi la ideea unui service mare, dar celor mai mulţi le place faptul că facem parte dintr-un concept de service promovată de Autonet Import şi Bosch, care sunt garanţi ai calităţii.
Echipamentele de service pe care le avem sunt de ultimă generaţie, fapt care le inspiră clienţilor încredere şi convingerea că maşina lor va fi reparată la cele mai înalte standarde.
Angajaţii noştri sunt foarte mulţumiţi că lucrează în condiţii foarte bune, la standarde înalte şi beneficiază de cursuri de pregătire profesională la care au acces prin acest parteneriat.

Focus: Are, pentru dumneavoastră, o semnificaţie specială faptul că sunteţi primul atelier AutoCrew din ţara noastră?
Cristian Mavriş: Faptul că suntem deschizători de drumuri în ceea ce priveşte reţeaua AutoCrew în România nu poate decât să ne bucure şi să ne facă să ne dorim ca această colaborare sa fie reciproc avantajoasă, clădind astfel încrederea clienţilor faţă de acest concept de service.

Focus: Vă rugăm să ne spuneţi câteva cuvinte despre atelierul dumneavoastră şi despre serviciile pe care le oferiţi.
Cristian Mavriş: Am început cu repararea sistemelor de injecţie diesel clasice şi am ajuns, în momentul de faţă să oferim o gamă completă de servicii pe partea mecanică şi electrică, din care putem enumera câteva dintre cele mai importante: verificarea, repararea şi încărcarea sistemelor de aer condiţionat, reparaţii mecanice şi de întreţinere, înlocuire şi echilibrare de anvelope, reglare geometrie direcţie, verificarea şi repararea sistemelor de frânare, verificarea şi repararea sistemelor de suspensie, diagnoza computerizată şi verificarea sistemelor electonice ale autoturismelor.

Focus: Fiind primul atelier AutoCrew din România, care ar fi mesajul pe care aţi dori să îl transmiteţi service-urilor care ar dori să vă urmeze exemplul?
Cristian Mavriş: Să fie încrezători în echipa Autont Import şi Bosch care au o experienţă vastă în spate şi, de asemenea, să se bazeze pe sprijinul oferit de aceştia, sprijin care nu întârzie să apară ori de câte ori este nevoie şi oricând e solicitat.

Focus: Vă mulţumim!


Sursa: AutoNet.ro
Tags: