Evenimente

Event: FRT Tuning Day 2012


Avem bucuria si placerea de a va anunta ca in data de 27 Octombrie 2012, in galeriile comerciale din Era Shopping Park, comunitatea Furious Racing Team a organizat evenimentul auto FRT Tuning Day, la care AutoCrew Orepan Service Auto Iasi Autorizat Multimarca a fost prezent in randul sustinatorilor.

Pentru amatorii locali, FRT organizeaza frecvent evenimente sportive automobilistice ce constau in probe de indemanare, demonstratii de drift si expozitii de tuning auto, dintre care amintim:
- Logan Club - Regional meeting & Expo 2008
- Urban Driving Skills 2009-2010
- FRT Cup 2010 - 2012
- Burn & Expo Show 2010-2012

Acest eveniment a fost o intanire a pasionatilor si posesorilor de autoturisme modificate si personalizate atat la exterior cat si la interior.

In cadrul acestui eveniment au fost expune un numar aproximativ de 50 de autoturisme modificate, dar si autoturisme noi din gama sport provenite de la diferite reprezentante auto din regiunea Moldovei, beneficiind de un public estimat la cca. 2000 de vizitatori.

Evenimentul a fost promovat pe canalele media locale: Radio ZU, Kiss FM, PRO TV, presa scrisa, precum si canalele media online: site eveniment, newslettere eveniment, FaceBook, social media, siteuri si forumuri cu specific auto, 50 de autoturisme ce au purtat afise A3 promovand evenimentul.

O parte din fondurile atrase pentru realizarea acestui eveniment, au fost destinate realizarii “Proiectului de preventie rutiera-pietonala CIRCUL PRUDENT” - Editia III, care a constat in desfasurarea unei campanii de impartire de fluturasi informativi vizitatorilor, dar si pietonilor.

Proiectul s-a derulat pe parcursul lunii noiembrie in preajma celor mai aglomerate si expuse zone rutiere din Iasi. Proiectul a vizat constientizarea in randul pietonilor a pericolelor si riscurilor la care acestia sunt expusi in traficul pietonal, in traficul rutier, ca pasageri in plimbarile cu conducatori auto necunoscuti, teribilisti; punand un important accent pe modul de circulatie pietonal, traversarea prin locuri nepermise, fara a se asigura, fara a tine cont de conditiile meteorologice si traficul rutier.

FRT Tuning Day 2013


autocrew iasi orepan service multimarca iasi

Galerie Foto

 
 
Service Auto Caddilac Iasi Service Auto Wolskvagen Iasi Service Auto Porche Iasi Service Auto Audi Iasi Service Auto Daewoo Iasi Service Auto Mercedes Iasi Service Auto Renault Iasi Service Auto Golf Iasi Service Auto Chevrolet Iasi Service Auto Skoda Iasi Service Auto Dacia Iasi Service Auto BMW Iasi Service Auto Megane Iasi Service Auto Toyota Iasi Service Auto Honda Iasi Service Auto Sandero Iasi Service Auto Ford Iasi Service Auto Lexus Iasi Service Auto Nissan Iasi Service Auto Logan Iasi Service Auto Fluence Iasi Service Auto Opel Iasi Service Auto Mitsubishi Iasi Service Auto Alfa Romeo Iasi Service Auto Smart Iasi Service Auto Citroen Iasi Service Auto Duster Iasi Service Auto Mazda Iasi Service Auto Chrysler Iasi Service Auto Bentley Iasi Service Auto Logan MCV Iasi Service Auto Land Rover Iasi Service Auto Hyundai Iasi Service Auto Peugeot Iasi Service Auto Volvo Iasi Service Auto Subaru Iasi Service Auto Kia Iasi Service Auto Fiat Iasi Service Auto Jeep Iasi Service Auto Infiniti Iasi Service Auto Mini Iasi Service Auto Saab Iasi Service Auto Dodge Iasi Service Auto Seat Iasi
REPARATII ELECTRONICA AUTO

REPARATII ELECTRONICA AUTO

REPARATII ELECTRONICA AUTO • Activare ECU Airbag (stergere CRASH-DATA) • IMMO OFF • Decodari Radio CD • EGR OFF – Anularea din soft a strategiei de functionare pentru vana de recirculare gaze naturale. Fara er ...

Vanzare piese de schimb si accesorii

Vanzare piese de schimb si accesorii

Va stam la dispozitie cu o paleta foarte larga de piese, consumabile si accesorii auto, livrabile pe loc sau la comanda intr-un interval cuprins intre 2 si 72 de ore.

Verificarea si testare acumulatori

Verificarea si testare acumulatori

La achizitionarea unui acumulator auto nou trebuie verificat nivelul de incarcare pentru a putea beneficia de garantia furnizata de vanzator. Recomandam o verificare a starii si nivelului de incarcare a bateriei auto la inceputul sezonului rece, d ...