Evenimente

Orepan – primul nume AutoCrew din România


Anul acesta, Autonet Import a introdus pe piaţa auto din România un nou concept de service, AutoCrew. Conceptul este oferit de Autonet Import si Bosch atelierelor independente şi are deja succes în multe ţări europene, unde peste 600 de ateliere s-au alăturat acestei reţele.

De curând, AutoCrew este prezent şi la noi în ţară, primul nume pe listă fiind atelierul service Orepan din Iaşi. Domnul Cristian Mavriş, proprietarul atelierului Orepan, a răspuns cu amabilitate întrebărilor noastre privind importanţa aderării la o astfel de reţea.

Focus: Vă rugăm să ne spuneţi de cât timp colaboraţi cu Autonet Import şi cum a evoluat aceasta relaţie, ajungând la acest parteneriat puternic?
Cristian Mavriş: Colaborarea noastră cu Autonet Import a început în 2006, an în care atelierul nostru a intrat pe piaţă ca service pentru sisteme de injecţie diesel Modul Bosch, iar parteneriatul s-a dezvoltat de-a lungul timpului ca urmare a extinderii gamei de lucrări şi servicii pe care o oferim clienţilor noştri.


Focus: Vă rugăm să ne dezvaluiţi motivaţia pentru care aţi hotărât să intraţi într-o reţea de service.
Cristian Mavriş: Părerea noastră este că acum, dar mai ales în viitor, un service auto care nu beneficiază de avantajele unei colaborări cu parteneri puternici şi cu tradiţie în domeniu cum sunt Bosch şi Autonet, nu vor mai avea un loc pe piaţă.

Focus: Continuând pe acelaşi fir, de ce aţi ales reţeaua AutoCrew şi care sunt aşteptările dumneavoastră?
Cristian Mavriş: Am ales AutoCrew pentru că este un concept de service nou pe piaţa româneasca şi, din discuţiile purtate în prealabil cu partenerii noştri, am cosiderat că este cel mai potrivit concept pentru planurile noastre de viitor şi pentru direcţia pe care dorim să o urmăm.

Focus: Puteţi să ne împărtaşiţi reacţiile clienţilor şi ale angajaţilor dumneavoastră vis-à-vis de această schimbare?
Cristian Mavriş: O mică parte dintre clienţi sunt încă reticenţi la ideea unui service mare, dar celor mai mulţi le place faptul că facem parte dintr-un concept de service promovată de Autonet Import şi Bosch, care sunt garanţi ai calităţii.
Echipamentele de service pe care le avem sunt de ultimă generaţie, fapt care le inspiră clienţilor încredere şi convingerea că maşina lor va fi reparată la cele mai înalte standarde.
Angajaţii noştri sunt foarte mulţumiţi că lucrează în condiţii foarte bune, la standarde înalte şi beneficiază de cursuri de pregătire profesională la care au acces prin acest parteneriat.

Focus: Are, pentru dumneavoastră, o semnificaţie specială faptul că sunteţi primul atelier AutoCrew din ţara noastră?
Cristian Mavriş: Faptul că suntem deschizători de drumuri în ceea ce priveşte reţeaua AutoCrew în România nu poate decât să ne bucure şi să ne facă să ne dorim ca această colaborare sa fie reciproc avantajoasă, clădind astfel încrederea clienţilor faţă de acest concept de service.

Focus: Vă rugăm să ne spuneţi câteva cuvinte despre atelierul dumneavoastră şi despre serviciile pe care le oferiţi.
Cristian Mavriş: Am început cu repararea sistemelor de injecţie diesel clasice şi am ajuns, în momentul de faţă să oferim o gamă completă de servicii pe partea mecanică şi electrică, din care putem enumera câteva dintre cele mai importante: verificarea, repararea şi încărcarea sistemelor de aer condiţionat, reparaţii mecanice şi de întreţinere, înlocuire şi echilibrare de anvelope, reglare geometrie direcţie, verificarea şi repararea sistemelor de frânare, verificarea şi repararea sistemelor de suspensie, diagnoza computerizată şi verificarea sistemelor electonice ale autoturismelor.

Focus: Fiind primul atelier AutoCrew din România, care ar fi mesajul pe care aţi dori să îl transmiteţi service-urilor care ar dori să vă urmeze exemplul?
Cristian Mavriş: Să fie încrezători în echipa Autont Import şi Bosch care au o experienţă vastă în spate şi, de asemenea, să se bazeze pe sprijinul oferit de aceştia, sprijin care nu întârzie să apară ori de câte ori este nevoie şi oricând e solicitat.

Focus: Vă mulţumim!


Sursa: AutoNet.ro


autocrew iasi orepan service multimarca iasi

Galerie Foto

 
 
Service Auto Caddilac Iasi Service Auto Wolskvagen Iasi Service Auto Porche Iasi Service Auto Audi Iasi Service Auto Daewoo Iasi Service Auto Mercedes Iasi Service Auto Renault Iasi Service Auto Golf Iasi Service Auto Chevrolet Iasi Service Auto Skoda Iasi Service Auto Dacia Iasi Service Auto BMW Iasi Service Auto Megane Iasi Service Auto Toyota Iasi Service Auto Honda Iasi Service Auto Sandero Iasi Service Auto Ford Iasi Service Auto Lexus Iasi Service Auto Nissan Iasi Service Auto Logan Iasi Service Auto Fluence Iasi Service Auto Opel Iasi Service Auto Mitsubishi Iasi Service Auto Alfa Romeo Iasi Service Auto Smart Iasi Service Auto Citroen Iasi Service Auto Duster Iasi Service Auto Mazda Iasi Service Auto Chrysler Iasi Service Auto Bentley Iasi Service Auto Logan MCV Iasi Service Auto Land Rover Iasi Service Auto Hyundai Iasi Service Auto Peugeot Iasi Service Auto Volvo Iasi Service Auto Subaru Iasi Service Auto Kia Iasi Service Auto Fiat Iasi Service Auto Jeep Iasi Service Auto Infiniti Iasi Service Auto Mini Iasi Service Auto Saab Iasi Service Auto Dodge Iasi Service Auto Seat Iasi
REPARATII ELECTRONICA AUTO

REPARATII ELECTRONICA AUTO

REPARATII ELECTRONICA AUTO • Activare ECU Airbag (stergere CRASH-DATA) • IMMO OFF • Decodari Radio CD • EGR OFF – Anularea din soft a strategiei de functionare pentru vana de recirculare gaze naturale. Fara er ...

Vanzare piese de schimb si accesorii

Vanzare piese de schimb si accesorii

Va stam la dispozitie cu o paleta foarte larga de piese, consumabile si accesorii auto, livrabile pe loc sau la comanda intr-un interval cuprins intre 2 si 72 de ore.

Verificarea si testare acumulatori

Verificarea si testare acumulatori

La achizitionarea unui acumulator auto nou trebuie verificat nivelul de incarcare pentru a putea beneficia de garantia furnizata de vanzator. Recomandam o verificare a starii si nivelului de incarcare a bateriei auto la inceputul sezonului rece, d ...