Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/orepan/public_html/include/functii.php:1) in /home/orepan/public_html/include/antet_print.php on line 29
Verificare sistem electronic auto Diagnoza si reparatii electrice si elctronice auto

Service auto Iasi Orepan AutoCrew


Infoline: 0744-481.195
www.service-auto-iasi.ro

Tiparit la 17:53:44 - 16-07-2024

Verificare sistem electronic autoIn automobilele moderne pot exista zeci de computere interconectate cu zeci sau sute de senzori si mecanisme ultra sofisticate, care au nevoie sa functioneze impecabil. Cat dureaza o diagnoza? Uzual, circa 30 de minute, dar in cazuri mai complexe poate dura chiar si 2 ore.

Ai becuri martor aprinse pe bord desi masina pare sa mearga normal? Vrei sa vezi si sa stergi coduri de eroare, defectiuni, sa verifici un automobil inainte de cumparare?

Vino sa ne elucidam asupra problemelor pe care le intampina autoturismul si in functie de rezultat vom stabili impreuna pasul urmator.

Dupa diagnoza masina va fi reparata? Diagnoza este doar o consultare a sistemului electronic al automobilului. Consultatia va indica cauzele defectarii autoturismului. Pe baza recomandarilor si constatarilor dupa diagnoza , personalul nostru va remedia defectiunea , in cazul in care dumneavoastra veti dori acest lucru .

La majoritatea marcilor se poate diagnostica orice sistem dupa cum urmeaza:

-MOTOR - orice injectie
-ABS
-AIRBAG
-CUTIE AUTOMATA
-ESM
-DISTRONIC
-ESP
-SUSPENSIE ADAPTIVA
-INSTRUMENTE DE BORD
-RADIO
-CD
-NAVIGATIE
-KEYLESS GO
-VOLAN MULTIFUNCTIONAL
-FRANA ELECTRICA
-PARKTRONIC
-CLIMATRONIC
-sistem incalzire auxiliar al autovehiculului
-SCAUNE ELECTRICE
-tot restul sistemelor
Tags: intretinere,verificare,sistem,electronic,auto