Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/orepan/public_html/include/functii.php:1) in /home/orepan/public_html/include/antet_print.php on line 29
Testare suspensie si sisteme de franare Reparatii mecanice auto

Service auto Iasi Orepan AutoCrew


Infoline: 0744-481.195
www.service-auto-iasi.ro

Tiparit la 03:24:48 - 14-06-2024

Testare suspensie si sisteme de franareTot mai multe autovehicule sunt dotate cu sisteme de frânare electronice, acest lucru fiind o provocare pentru atelierele auto obișnuite. Pentru ca sistemul electronic sa-și poată îndeplini sarcinile, toate componentele hidraulice si mecanice trebuie sa interacționeze perfect. Cunoașterea sistemelor, diagnoza eficienta a acestora și un sistem informational bine pus la punct joaca un rol din ce in ce mai important in întreținerea corecta a sistemelor electronice si in depanarea pieselor supuse uzurii.
Service-ul nostru beneficiază de un stand performant prin care putem măsura computerizat eficienta si dezechilibrul frânelor.Operatiunea de testare a amortizoarelor se efectueaza pe un stand special si are ca scop

determinarea starii amortizoarelor.

Scopul amortizoarelor este de a mentine o tinuta de drum buna si de a prelua vibratiile care pot fi transmise in caroserie.

Utilizarea unor amortizoare defecte are efcte negative asupra sigurantei pasagerilor cat si a degradarii premature a caroseriei, pneurilor, sistemului de rulare si directiei.
Aceasta verificare poate sa reduca viitoarele costuri suplimentare ale altor componente.
Test dinamic pentru verificare si masura aderenta roti, prin masurarea eficacitatii dinamice ale suspensiilor.
Tags: intretinere,revizie,revizii,periodice,test,franare,amotizoare,uzura,suspensie,frana